690 poze   96755 vizite

zzz all

Fénykép0212
Fénykép0212
Fénykép0213
Fénykép0213
Fénykép0214
Fénykép0214
Fénykép0215
Fénykép0215
Fénykép0216
Fénykép0216
Fénykép0217
Fénykép0217
Fénykép0218
Fénykép0218
Fénykép0219
Fénykép0219
Fénykép0222
Fénykép0222
Fénykép0223
Fénykép0223
Fénykép0224
Fénykép0224
Fénykép0225
Fénykép0225

Comentarii album • 6
capsuni 9 January 2013  
preponderent soiuri timpurii: Clery, Studio, Camarosa si ceva Elsanta. In butoaie: separat magneziu, fier, potasiu, caliu, calciu siii ce nu stiu multi H3PO4 - (acid) pentru corectarea PH a apei. Foarte important, deoarece capsuna se simte bine la un PH mai acid ... 5,8 spre 6,5 in loc de traditionalul 6,8-7,0 unde lucreaza bine legumele.
Raportează
Natalia 9 February 2013  
Sunt pusi in nisip ?
Raportează
capsuni 9 January 2013  
fara un retetar corect, saruri (E.C.) micro-macro elemente, un PH corect ... rezultatele dorite nu apar.
Raportează
dana76tm 8 January 2013  
Buna,aici ce soiuri sunt,in sere?si pe acele etajere?In butoaiele acelea se prepara ingrasamantul pt.stropit?
Raportează
capsuni 31 January 2013  
preponderent CLERY ... etajat ALBION, da ingrasamant. Daca avem automatizare este mai bine si mai eficient daca lucram separat cu N-P-K. Capsunarul la un momendat cauta sa obtina randamant "maxim" - cauta limitele de productivitate.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.