preponderent soiuri timpurii: Clery, Studio, Camarosa si ceva Elsanta. In butoaie: separat magneziu, fier, potasiu, caliu, calciu siii ce nu stiu multi H3PO4 - (acid) pentru corectarea PH a apei. Foarte important, deoarece capsuna se simte bine la un PH mai acid ... 5,8 spre 6,5 in loc de traditionalul 6,8-7,0 unde lucreaza bine legumele.
preponderent CLERY ... etajat ALBION, da ingrasamant. Daca avem automatizare este mai bine si mai eficient daca lucram separat cu N-P-K. Capsunarul la un momendat cauta sa obtina randamant "maxim" - cauta limitele de productivitate.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.